×

tour-img
  • 120€ | Mountain lover

Udhëtim i mrekullues...

1 Jul 2019

By Ledja M.

Parku kombëtar i Bjeshkëve të Nemuna është një park në regjionet e Gjakovës dhe Pejës në Kosovën Perëndimore përgjatë kufinjëve me Shqipërinë dhe Mali...
View More

tour-img
  • 15€ | Hiking

Trip to Vlora

23 May 2019

By Shila Kellezi

We'll be going to Vlora for a short hike, afterwards we'll have a nice lunch and we'll get to another place where we can hike. At night there will be...
View More

tour-img
  • 25€ | Hiking

Himara Beach Trip

24 May 2019

By Shila Kellezi

Since the weather is expected to be nice around these dates, we'll have a little beach trip to Himara where we'll relax under the sun and play in the...
View More

tour-img
  • 10€ | Mountain lover

Liqeni i Bovilles ud...

8 Jun 2019

By Ledja M.

Pershendetje miq kete te diele udhetim me bicikleta Liqeni i Bovilles - 09:00 Nisja tek diga liqeni artificial.Marim bicikletat per ata qe nuk kane.-...
View More

tour-img
  • 50€ | Hiking

Sea Adventure

24 May 2019

By Shila Kellezi

A wonderful and leisurely stroll through the beach.

tour-img
  • 55€ | Hiking

Watching the stars

31 May 2019

By Shila Kellezi

We'll be watching constellations at the top of the mountain after a long two day hike, experiencing first hand the wonderful stars that aren't visible...
View More