×

Trips

feature-img

Udhetim ne Shkodër

Guide: Klodiana Prenga


 • Seats

  0 /20

 • Duration

  19304 days

 • Category

  Cultural attractions

Trip Information

Nisja behet ne Tirane

Pergjate udhetimit do te behen ndalesa per te pare bukurite qe na ofron natyra

Vizitohen:
- Kalaja e Rozafës
- Muzeu Historik Oso Kuka
- Katedralja Katolike
- Muzeu Kombëtar i Fotografisë Marubi
- Pedonalja etj.


Mengjesi dhe darka

Transporti dhe vizitat sipas programit me bus

Shoqerues gjate udhetimit .

tour-img

What to bring?

#mjete personale te nevojshme  

Map

Available Trips

tour-img
 • 100€| Summer

Riviera Shqiptare Sa...

23 Aug 2022

Nisja behet nga TiranaAkomodim dhe transport i sigurtNdalesa per te vizituar bukurite e natyres gjate rrugetimit

tour-img
 • 55€| Cultural attractions

Pogradec, Lin

6 Jul 2022

Nisja behet nga TiranaAkomodim dhe transport i sigurtNdalesa per te vizituar bukurite e natyres gjate rrugetimit

tour-img
 • 45€| Camping

Camping Voskopoja

15 Aug 2022

Nisja behet ne TiraneNdalese ne Korce dhe rruges saj per te zbuluar bukurite e natyresTur pereth Voskopojes per te vizituar te gjitha mundesite qe na...
View More

tour-img
 • 60€| Hiking

Hiking to Tomor Moun...

17 Jun 2022

After hiking for about 2 hours we will visit the castle of the mountain of Tomor The hiking tour lasts around 4 hours We will have a picnic lunch with...
View More