×

Trips

feature-img

Udhetim ne Divjakë

Guide: Klodiana Prenga


 • Seats

  0 /20

 • Duration

  1 days

 • Category

  Cultural attractions

Trip Information

Data: 25 Shkurt 2022

Nisja do te behet ne Tirane 

Laguna e Karavastase


Transporti Tiranë-Divjakë-Tiranë.

Bileta per ne kulle.

Guida

Shëtitja me varka.


tour-img

What to bring?

#te gjitha mjetet e nevojshme prsonale   #canta   #ushqime   #uje  

Map

Available Trips

tour-img
 • 100€| Summer

Riviera Shqiptare Sa...

23 Aug 2022

Nisja behet nga TiranaAkomodim dhe transport i sigurtNdalesa per te vizituar bukurite e natyres gjate rrugetimit

tour-img
 • 55€| Cultural attractions

Pogradec, Lin

6 Jul 2022

Nisja behet nga TiranaAkomodim dhe transport i sigurtNdalesa per te vizituar bukurite e natyres gjate rrugetimit

tour-img
 • 45€| Camping

Camping Voskopoja

15 Aug 2022

Nisja behet ne TiraneNdalese ne Korce dhe rruges saj per te zbuluar bukurite e natyresTur pereth Voskopojes per te vizituar te gjitha mundesite qe na...
View More

tour-img
 • 60€| Hiking

Hiking to Tomor Moun...

17 Jun 2022

After hiking for about 2 hours we will visit the castle of the mountain of Tomor The hiking tour lasts around 4 hours We will have a picnic lunch with...
View More