×

Trips

feature-img

STRUGE – OHER – SHEN NAUM 1 DITE €15

Guide: Nomad Travel


 • Seats

  0 /25

 • Duration

  0 days

 • Category

  Cultural attractions

Trip Information

 Nisja nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit.(Nisja nga Durresi 05:35).

Ndalesa te shkurtra gjate rruges per pushime. E para ne aksin rrugor Elbasan-Librazhd. Vazhdojme per ne Drilon tjeter bukurise  se natyres Pogradecare. Mbas nje kafe buze liqeni pergatitemi per nje foto me Teto Ollgen ne Tushemisht. Me pas kalojme piken doganore ne Tushemisht per te kaluar kufirin duhet te jeni te pajisur me karte ID ose passport.
Vizite ne Manastirin e Shen Naumit dhe parkun e mahnitshem per rreth 1 ore. Vizita e rradhes do te jete ne "Muzeun e Kockave" ose i quajtur ndryshe "Muzeu mbi uje" , qendrimi do te jete per rreth 30 min. Nisemi per ne Oher ku do kemi mundesi te konsumojme edhe dreken e lire sipas deshires. Mberritja ne Struge dhe vizite te pedonalja dhe derdhja e Drinit , qendrim i lire.
Nisemi per ne piken kufitare te Qafe Thanes , ku pas procedurave doganore ndalesa e rradhes do te jete per pushim aksin rrugor Elbasan-Librazhd. Mberritja ne Tirane & Durres ne darke.

Fundi i sherbimit tone!


Nisja nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit.(Nisja nga Durresi 05:35).

Ndalesa te shkurtra gjate rruges per pushime. E para ne aksin rrugor Elbasan-Librazhd. Vazhdojme per ne Drilon tjeter bukurise  se natyres Pogradecare. Mbas nje kafe buze liqeni pergatitemi per nje foto me Teto Ollgen ne Tushemisht. Me pas kalojme piken doganore ne Tushemisht per te kaluar kufirin duhet te jeni te pajisur me karte ID ose passport.
Vizite ne Manastirin e Shen Naumit dhe parkun e mahnitshem per rreth 1 ore. Vizita e rradhes do te jete ne "Muzeun e Kockave" ose i quajtur ndryshe "Muzeu mbi uje" , qendrimi do te jete per rreth 30 min. Nisemi per ne Oher ku do kemi mundesi te konsumojme edhe dreken e lire sipas deshires. Mberritja ne Struge dhe vizite te pedonalja dhe derdhja e Drinit , qendrim i lire.
Nisemi per ne piken kufitare te Qafe Thanes , ku pas procedurave doganore ndalesa e rradhes do te jete per pushim aksin rrugor Elbasan-Librazhd. Mberritja ne Tirane & Durres ne darke.

Fundi i sherbimit tone!


tour-img

What to bring?

#ushqime   #canta   #veshje  

Map

Available Trips

tour-img
 • 8€| Hiking

Udhetim ne Liqenin e...

26 Oct 2019

Nisja nga Tirana ne oren 08:00 te mengjesit.Pas mberritjes atje do te pergatitemi per ecjen tone, e gjitha do te jete rreth 2-3 ore ecje me ngjitje dh...
View More

tour-img
 • 52€| Mountain trip

Fundjave ne Theth

2 Nov 2019

Dita e pare:Nisja diten e shtune ne ora 05:30 nga Durresi (Nisja nga Tirana ne oren 06:00) Pushim kafeje rruges. Mberrijme ne Theth. Bejm Akomodimin n...
View More