×

feature-img

PËRMET, UDHËTIM TURISTIK DY DITOR

Guide: Ledja M.


 • Seats

  0 /25

 • Duration

  16 days

 • Category

  Hiking

 • Discount

  25%

Trip Information

DITA 1ELBASAN - PËRMET - BËNJË

Nisemi nga Tirana (Kafene Flora) në orën 06:00 dhe nga Elbasani në orën 06:00 (ish- turizmi). Gjatë rrugës bëjmë një ndalesë të shkurtër për të konsumuar kafen e mëngjesit. Vazhdojmë udhëtimin, drejt Ujit të Ftohtë Tepelenë për të konsumuar diçka për të ngrënë. Pas pushimit të shkurtër vizitojmë llixhat e famshme e kurative të Bënjës. Akomodimi në hotel. Më pas kthehemi për një vizitë në qytetin e Përmetit. Darka në hotel.

DITA 2PËRMET - GJIROKASTËR - ARDENICË - ELBASAN

Pasi konsumojmë mëngjesin ne hotel, nisemi drejt qytetit të Gjirokastrës, qytetit të gurtë me mjaft histori dhe pjesë e UNESCO ku do të vizitojmë rrugët karakteristike me kalldrëm dhe kalanë e Argjiros, një nga monumentet më të rralla të këtij lloji, e cila është simbol i qytetit te Gjirokastrës. Dreka e lirë. Vazhdojmë udhëtimin drejt manastirit mesjetar të famshëm të Ardenicës. Një nga objektet historike dhe të kultit më të vizituar në vendin tonë, i famshëm për ikonat dhe afresket e mrekullueshme. Më pas vijojmë me kthimin drejt qytetit të Elbasanit.

#SHËNIM

► Akomodimi në dhomë teke (single) ka pagesë extra në varësi të hoteleve ku qëndrohet;

► Për realizimin e këtij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20;

► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para;

► Për rezervim, mund të paguani 50% të shumes tani, ndërsa pagesën e plotë deri 3 ditë para nisjes;

► Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.

► Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye te ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

 • Transporti vajtje - ardhje
 • Akomodimi në hotel përfshirë mëngjesin dhe darkën
 • Lëvizjet në të gjitha destinacionet


tour-img

What to bring?

#veshje   #ushqim   #frutatethata   #rroba plazhi  

Map

Available Trips

tour-img
 • 120€| Mountain lover

Udhëtim i mrekullues...

1 Jul 2019

Parku kombëtar i Bjeshkëve të Nemuna është një park në regjionet e Gjakovës dhe Pejës në Kosovën Perëndimore përgjatë kufinjëve me Shqipërinë dhe Mali...
View More

tour-img
 • 15€| Hiking

Trip to Vlora

23 May 2019

We'll be going to Vlora for a short hike, afterwards we'll have a nice lunch and we'll get to another place where we can hike. At night there will be...
View More

tour-img
 • 25€| Hiking

Himara Beach Trip

24 May 2019

Since the weather is expected to be nice around these dates, we'll have a little beach trip to Himara where we'll relax under the sun and play in the...
View More

tour-img
 • 10€| Mountain lover

Liqeni i Bovilles ud...

8 Jun 2019

Pershendetje miq kete te diele udhetim me bicikleta Liqeni i Bovilles - 09:00 Nisja tek diga liqeni artificial.Marim bicikletat per ata qe nuk kane.-...
View More