×

Trips

feature-img

Mali i Gamtit -Liqeni i Bovilles

Guide: Zixhana Stafa


  • Seats

    0 /10

  • Duration

    215 days

  • Category

    Hiking

Trip Information


Programi: 
Kete te shtune dhe te diele do te realizohet ngjitja e Malit te Gamtit, nisja ne oren 09:00 tek Liceu Artistik Jordan Misja. Pas mberritjes tek Liqeni i Bovilles do te pergatitemi per ecjen tone, e gjitha do te jete rreth 2-3 ore ecje me ngjitje dhe zbritje rreth 900 m, kjo ngjitje eshte e pershtatshme per te gjithe ata persona qe zhvillojne aktivitet te perditshem fizik ose per nje person qe merret me aktivitete te tilla dhe ka ardhur ne destinacionet tona te meparshme. Me pas pergatitemi per kthimin te pika ku u nisem, e me pas kthimi ne Tirane.


1 - Transporti Tirane - Boville - Tirane 
2 - Pakete ushqimore : Sanduic i madh, Sanduic Fshati, 
3 - Frut
4 - Fruta te Thata
5 - Biskota
7 - Guida
8 - Foto aktiviteti

tour-img

What to bring?

#uje   #cante shpine   #kepuce mali   #buzeqeshjen tuaj  

Map

Available Trips

No trips yet!