×

Trips

feature-img

Fundjavë ne Sarandë

Guide: Klodiana Prenga


  • Seats

    2 /32

  • Duration

    91 days

  • Category

    Skydiving

Trip Information

Nën rrezet e diellit mesdhetar Saranda reflekton nuancat më të jashtëzakonshme të blusë. Falë zgjatimit përgjatë brigjeve të Jonit, qyteti ofron plazhet e veta publike mjaft të frekuentuera, dhe gjendet vetëm gjysëm ore larg me makinë nga disa prej destinacioneve më të rëndësishme të Rivierës Shqiptare. Një prej tyre është qyteti antik i Butrintit, Trashëgimi Botërore e UNESCO-s, ku mund të realizosh një shëtitje unike në qytetërimet e së shkuarës që kanë lënë gjurmë në Shqipëri. Pranë Butrintit gjenden dhe ishujt e Ksamilit, që po fitojnë gjithnjë e më shumë vëmendjen e shtypit botëror. Për të mos u humbur është dhe Syri i Kaltër, një parajsë e vërtetë mbi tokë për nga ngjyrfdgdfgat dhe bukuria. Por asnjë tur veror nuk do të ishte i plotë pa praninë e një jete nate vibrante të mbushur me restorante të cilësisë së lartë e lokale nate ku jetohet deri në fund çdo sekond i pushimeve.sdfsfsdf

1. Ne cmim perfshihet rruga me autobuz dhe qendrimi ne vile.

2. 6 nete dhe 7 dite .

3. Mengjes ne vile nga ora 7 deri ne oren 10.

4. Ndalim gjate rruges per te pushuar dhe per te pare nateyren ne Tepelene Uje te Ttohte.  

tour-img

What to bring?

#rroba banje   #peshqir   #krem plazhi  

Map

Available Trips

No trips yet!