×

feature-img

PRIZREN - PRISHTINE

Guide: Ledjaa Memlikaa


 • Seats

  5 /20

 • Duration

  39 days

 • Category

  Biking

 • Discount

  1000%

Tour Information

PROGRAMI UDHETIMIT NE PRISHTINE – PRIZREN

Darke Festive e 8 MARSIT  dhe 9 MARSIT me muzike shiptare me DJ

KY UDHETIM DO TE REALZIOHET NE DATAT SI ME POSHTE
Dt. 8 -9 MARS (2 Dite Udhetim) — Cmmi €45
►Dt. 9-10 MARS 
(2 Dite Udhetim)— Cmmi €45

 

PROGRAMI I DETAJUAR I UDHETIMIT


DITA 1: PRISHTINE (Vizite dhe Shopping)

*Nisja ne mengjes ne oren 6:30 nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombetar) drejt Kosoves.
“Vazhdojme drejt doganes se Morines. Ndalese per kafe gjate rruges. Pas procedurave  doganore idrejtohemi kryeqytetit te Kosoves, Prishtines .
Pas mberritjes ne Prishtine ne shoqerine e guides do te vizitojme atraksionet kryesore te qytetit: Sheshi Nënë Tereza, Bibloteka Kombetare, Monumenti i Skënderbeut, Kulla e Sahatit, Ndërtesat e Qeverisë së Kosovës dhe New Born, monument i cili është duke u bërë simbol i këtij shteti të ri.
Pas vizites se qytetit transferte ne periferi te tij ku nodhen disa qendra tregtare, nder me te medhate ne Kosove. Kohe e lire per shopping.
*Vazhdimi i udhetimit per ne Prizren dhe akomodimi ne hotel 4 yje ne qytetin muze te Kosoves
Darka festive me muzike shqiptare dhe DJ ne restorantin e hotelit


DITA 2: PRIZREN (Vizite dhe Shopping)

*Mengjesi ne hotel
*Ne shoqerine guides fillojme vizitat ne Prizren ne qytetin “muze”  te Kosoves, ne shtepine ku u mbajt Lidhja e Prizrenit,  Sheshin e Shatrevanit, Xhamine e Sinan Pashes, Hamamin e Prizrenit, etj.
Vazhdimi i vizitat duke u ngjitur ne kodren hije rende te qytetit per vizita Kalane e Prizrenit.
Pas vizites se Kalases transferohemi per shopping ne qendren tregtare me te re dhe me e madhja ne Kosove, ne Abi Carshia.
Kohe e lire per shopping dhe per te konsumuar dreken.
*Pas drekes nisja udhetimit per ne Tirane. Ndalese per kafe dhe mberritja ne darke ne Tirane

————————————————————
►Duhet të dini se:

Ne cmimin €45 pershihet:
1. Akomodimi per 1 nate ne hotel 4 yje ne Prizren
2. Mengjesi bufe restorantin e hotelit
3. Darka festive me DJ ne restorantin e hotelit
4. Transporti sipas pogramit vajtie – ardhje dhe te gjitha transfertat
5. Guida gjate gjithe turit
6. Takskat turistike te qytetit

—————————————————————
► Akomodimi dhe fjetja do të bëhet në hotel 4 yje ne Prizren

► Nisja do të bëhet në orën 06:30 të mengjesit, nga kafe Flora.

——————————————————–
► Pajisje dhe veshje për një guid sa më komode:

1) Karta ID ose Pashaporta per kalimin e doganes. Kujdes mjeti i identifikues (si ID ose Pashaporta) nuk duhet te jete i demtuar ose i thyer

asdasdasdasd

tour-img

Requirements

#adasdasd  

Map

Available Trips

tour-img
 • 200€| Mountain lover

Lezha

2 May 2019

The Castle of Lezha, built on a hill from which you can see beautiful sights of the Drin River, the city of Lezha and the Adriatic Sea, is one of...
View More

tour-img
 • 25€| Summer Holiday

instagram

4 Apr 2019

sfsdfsfsfsdfsdfsdfsdfsd

tour-img
 • 29€| Summer Holiday

test

3 Jul 2019

ertetertert

tour-img
 • 25€| Summer Holiday

asdasdasd

3 Aug 2019

asdasdasd